Vem är jag numera?

Ja, vem är jag numera? Min bloggs första inlägg på denna blogg är daterat 12 juni 2013, och rubricerat om mig. När jag hittade det kände jag att det nog är dags att publicera ett nytt liknande…

Jag är en 18-årig stockholmskille vars största intressen är musik och teknik – och inte minst att kombinera dessa till ljudteknik och mixning! Jag har också ett stort intresse för journalistik – vilket kanske kommer märkas i vissa av de inlägg jag publicerar här. Jag läser tredje året på Viktor Rydberg Gymnasium Odenplan i Stockholm, där jag går naturvetenskapsprogrammet med en musikinriktning.

Jag brinner för engagemang på olika sätt, och gillar därför att engagera och skapa mötesplatser. Därför har jag sedan jag började ettan varit engagerad i elevkåren på min skola, där jag numera sitter som ordförande. Utöver det arbetar jag i dagsläget som barista på Espresso House. Bra kombo, va?

Min stora dröm har, ända sedan jag var 3 år gammal, varit att bli pilot. Jag vet inte riktigt vad drömmen kommer ifrån, men jag vet att den är minst lika stor idag som den var år 2003. Därför är min plan att, efter att ha avslutat mina gymnasiestudier, komma in på Trafikflyghögskolan vid Lunds Universitet.

Jag och pappa efter att jag för ett par år sedan fick flyga ett litet flygplan vid namn Piper PA-28. En upplevelse jag sent kommer glömma!

Min första blogg startades år 2010 – alltså för 8 år sedan! Sedan dess har jag bytt runt mellan olika bloggportaler, olika nischer och olika mål – för att slutligen landa här. Under den här perioden har jag hunnit med att vara anställd på 7 olika företag, gå på 3 olika skolor och vara ordförande för Sveriges bästa elevkår. Slå det!

Det bästa jag vet är godis och Espresso House vita mockalatte, och mitt stora livsmål är att jobba som kommersiell pilot – en dröm jag haft sedan 3 års ålder. Denna blogg skildrar på något sätt resan mot det målet, genom att berätta om min vardag och vad jag gör, tillsammans med inlägg influerade av mina stora intressen: musik och teknik. Jag hoppas du vill följa med på resan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *