God kväll!

Jag har nyligen kommit hem efter en förhållandevis händelserik dag, följt av att ha kollat igenom mailen och hängt en del på Youtube. Lyckad dag, allt som allt!

I och med att jag fortfarande går i skolan, har jag spenderat merparten av min dag där: 08:45 till 17:35, för att vara precis. Där emellan har jag dock under lunchen varit iväg och klippt mig. Otroligt skönt att göra sig av med allt hår, haha.

Under kvällen har jag varit iväg på den kanske mest intressanta föreläsning jag någonsin varit på: Factfulness (som boken) av Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund. Superintressant, och beskrev vår (o)förmåga att förstå världen – samt hur vi kan ta itu med det. Det nämndes att det eventuellt kommer att bli en andra omgång av föreläsningen – och i så fall rekommenderar jag varmt att ni tar er dit och lyssnar, om ni har möjlighet. Något av det mest givande jag gjort på länge, samtidigt som det var väldigt underhållande. Om ni inte har möjlighet att gå på föreläsningen, läs boken med samma namn vettja! (Nej, det här inlägget är inte sponsrat…)

Nu väntar lite sista minuten-plugg inför morgondagens två prov, följt av lite YouTube-ande och därefter sängen. Jag hoppas att även ni haft en trevlig dag (och kväll)! 

Jag träffade Björn Hellberg när jag klippte mig, och självklart var jag tvungen att ta en bild med denna legend! Om ni inte sett honom i Sverigequizen så gör det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *