Detta är inte Nouw!

Mitt förra inlägg (som förvisso är daterat 3 november 2016 – nästan 2 år gammalt) berättar om hur nöjd jag är med Nouw som bloggportal. Men det ni nu är inne och läser på – det är ju inte Nouw! 

Min plan där, för 2 år sedan, var att starta upp min blogg igen efter en lång paus, och då bytte jag till Nouw för att få någon slags nystart. Snabbt insåg jag dock hur portalen fortfarande var rätt begränsande, och jag tror att det var det som var en stor bidragande faktor till att den nya bloggen slocknade ungefär lika snabbt som den tändes. Därför har jag nu, när jag valt att starta bloggen igen,

För det är som jag skriver: jag har valt att starta bloggen igen! Trots att jag lagt ner bloggen flera gånger, är det som att någon del av mig alltid vill tillbaka igen. Och det tänker jag måste vittna om att jag någonstans ändå hör hemma i bloggvärlden – och därför ger jag det ytterligare ett försök. Men den här gången ser försöket lite annorlunda ut.

Till skillnad från tidigare är bloggen inte längre nischad mot något specifikt intresse, vilket jag också tror tidigare bidragit till att inspirationen snabbt sinat. Nej, den här gången handlar bloggen om mig, om vad jag gör, om vad jag vill göra. Om mina stora intressen, men också om min vardag – och mina stora drömmar för framtiden.

Jag hoppas ni vill följa med på den nya resan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *