Bloggportalsbyte!

Hej!

Jag har nu — återigen — bytt bloggportal efter att Horseworld stängdes ned och jag insåg att blogg.se trots allt inte är något för mig. Förhoppningsvis blir detta bättre!

Jag har, som ni förmodligen märker, importerat mina tidigare inlägg från de tidigare bloggarna till denna. Det verkar dock ha gått sådär, och inläggen jag skrev mellan Horseworld och nu har tyvärr försvunnit. Jättetråkigt tycker jag, men tyvärr inget jag kan göra något åt. Förhoppningsvis fylls bloggen inom kort med nya inlägg härifrån!

Jag funderade ett tag på att strunta i det här med bloggportal helt och hållet och köra en egenkodad blogg, datornörd som jag är, men insåg snabbt att det finns en stor baksida med det alternativet: Man tappar allt vad bloggemenskap är. Jag vet trots allt sedan tiden på Horseworld att det är väldigt kul att kunna diskutera olika saker bloggare emellan, och möjligheten att komma i kontakt med andra bloggare försvåras om man sitter och blogger på vad som blir som en egen bloggportal… Hmm.. Nouw är förhoppningsvis en tillräckligt stor portal för att det inte ska behöva bli som på Horseworld, så förhoppningsvis blir detta ett bra alternativ!

Vissa av er som nu läser detta kanske inte kommer från mina tidigare bloggar på olika portaler, så därför tänkte jag försöka att beskriva lite vem jag är.

Jag heter Jacob Tilly och är en 16-årig kille. Jag bor i Stockholm tillsammans med min familj bestånde av mamma, pappa och två yngre syskon. Jag är intresserad av datorer, fotografi, djur och musik. Jag brukar beskriva mitt kanske absolut största intresse som att jag tycker om att slå på cylinderformade lådor med pinnar, vilket på tydligare språk innebär att jag är trummis. På gymnasiet läser jag natur/natur med specialinriktning musik, där mitt huvudinstrument är just trummor.

Jag har länge hållit på med hästar och ridsport (vilket också är anledningen till att jag tidigare bloggade på HorseWorld), men slutade nyligen med detta i samband med att jag blev för stor för min häst som nu fått flytta. Jag valde själv att inte fortsätta och gå upp på storhäst då jag inte visste om jag skulle ha tid med detta i samband med att jag började gymnasiet, vilket jag i efterhand nog tycker är ett smart val. Förhoppningsvis tar jag upp ridningen igen i framtiden!

Mer om mig lär komma med tiden, och vem jag är lär också märkas på mina framtida inlägg.

Hoppas denna portal blir bra nu, och hoppas att jag inte tappat allt för många av er läsare på vägen!

Jacob Tilly

Har inga bilder tillgängliga just nu och inlägg blir så mycket finare med bilder, så laddar upp en gammal bild som fanns i mitt bildbibliotek… Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *